Una Primera fes un cop d'ull a Les 4 de Nous Clash Royale Cartes

Una Primera fes un cop d’ull a Les 4 de Nous Clash Royale Cartes

Algunes de les grans de la informació procedents del món de Clash Royale avui amb la declaració per a un nou Estadi, i 4 nova marca de targetes per davant juntament amb ell! A diferència amb anterioritat nova targeta llançaments, Clash Royale equip ha decidit a alliberar la informació en tots els 4 targetes al mateix temps, per evitar “filtracions” a partir del material que els dissenyadors vèncer la pistola sobre el llançament de la informació abans de tothom. També, certament aquesta serà la primera vegada on no hi ha nova Legendaries serà alliberat! A inicial entreveure, algunes d’aquestes noves targetes s’assemblen directa comptadors a targetes/tipus de targeta que són actualment controlant la meta. Dart Dimoni és essencialment un captaire la Princesa. Té la mateixa matriu com el Reial Titan, vagues, així com es mou molt ràpidament, i també té força molt el mateix de la salut com a Princesa en comparable de titulacions (Rar v. s. Ell és capaç de donar a conèixer molt més dany per 2n de la Princesa, però vagues solitari objectius com a contraposició a un lloc. Dart Esperit sembla excel·lent en paper així com també té força respectable varietat, però la seva baixa wellness li farà d’esquer per Registre i Fletxes. Cansat de perdre el seu encanteris en tots aquests Zap/Fletxa atrau? Ara tenim un exèrcit que, sens dubte, netegeu Esquelets/Follets/Sequaços amb facilitat! A partir de la seva descripció, el Botxí llença la seva destral com un Boomerang que els danys objectius dues vegades. Mentre que el concepte apareix especial, quan s’arriba a la Mort equip realitat és simplement una tankier Assistent.

Aquesta actualització afegeix Arena 11, un nou Llegendari Sector que obre a 3800 Premis.

Últim llançament per Supercell, Clash Royale és un excepcional punt de tot. Es va estrenar el 3 de gener de 2016. Segons els promotors, és un multijugador targeta col·lecció així com de dol joc que es juga millorant així com reunir diferents targetes recta. Supercell dissenyadors així mateix han desenvolupat diversos altres jocs de vídeo en els darrers anterior incloent-hi el Boom de la platja, Hay dia i també de molts altres. Clash Royale mostra el seu favor personalitats de Clans, La Royales. Vostè podrà apreciar la connexió amb ells una altra vegada. En primer lloc, el videojoc va ser només disponible per als usuaris d’IOS però ara està disponible per a android. Moltes gràcies per ORDINADOR emulador Android aplicacions com Bluestacks, Youwave així com iPadian, es pot gaudir-lo a casa windows i MAC OS. El joc subministraments Xoc alineacions, recompenses i camps en línia multijugador battle arena on es podien recollir tots els tipus de targetes. Vostè haurà de construir una millor gamma de targetes per posar a prova els opositors que li dóna accés a la part superior òrgans de participació dominant fresc cartes.

  • Mode està de Tornada per a un Any
  • No més utilitzar el seu elixir en un anar
  • La utilització que s’ha fet realment bàsica
  • Dolç Crush Saga
  • Així com Establir XePlayer Emulador Android. Faci clic sota per descarregar i installar

El joc ha obtingut una nova actualització d’avui, que afegeix un munt de punts, mentre que també preparant el terreny per a molt més que presentarà durant aquest mes. Aquesta actualització afegeix Arena 11, un nou Llegendari Sector que obre a 3800 Premis. Sector 10 és ara anomenat Porc Muntanya en lloc del Llegendari Sector. Fabulós targetes segurament encara apareixen en el seu patrocinar 3000 Trofeus, que és una gran cosa. L’actualització és, a més, incloent-hi Lligues, una agradable nou mitjà per jugar el joc de vídeo. Haureu d’introduir la inicial de la Lliga a 4000 Premis, i podeu pujar via 9 Lligues. Al final de cada mes, podràs obtenir una recompensa basat en la màxima Organització que va arribar. El benefici per a les Lligues és un molt divertit nova Mama diu l’Esborrany de la Mama; això utilitza nombrosos targeta de seleccions, i també s’arriba a recollir la seva pròpia recompensa. L’actualització és, a més, serà inclosa 4 cartes noves, amb el primer, Proscrit, que s’afegeix dijous 24 de Març i fins i tot tres més incloses en el futur.

Una Primera fes un cop d'ull a Les 4 de Nous Clash Royale Cartes

Originalment, Clash Royale ser fàcilment disponible per a iOS, i ara està disponible en Android, així com ordinador Portàtil/PC. Aquest vídeo joc es basa en les targetes de l’molt més de la targeta el client guanya, més efectiva, l’usuari acaba sent. Per jugar a aquest joc de vídeo, l’individu s’ha de tenir molta tàctica i també l’enfocament de decisions habilitats per apreciar aquest joc. És tot sobre la lluita, la victòria, pèrdua, així com a les cartes. Vostè pot descarregar i instal · lar a l’ORDINADOR la versió d’aquesta aplicació, la utilització de l’Bluestacks emulador totalment lliure de forma extremadament ràpida. Ara haureu d’estar preguntant com aquest videojoc és qualsevol tipus de diversos d’altres multi-jugador de videojocs. Hi ha una sèrie de característiques de Clash Royale, que estableix que a banda d’altres comparable a temps real de jocs. El component principal de la guerra de Clans Joc d’ORDINADOR és que és fascinant idea que fa que els clients addictiu de la mateixa, així com fer-los llapis a l’ordinador Portàtil o ORDINADOR. Ha de tenir una excel · lent opció de cartes i quan i també les millors maneres d’utilitzar-la per fer molt millor ubicació en el joc. Resum: Clash Royale tall de l’eina podria ajudar a recollir il·limitada varietat d’articles de joies per Android com per iphone pc basat en sistema de joc. Funciona en línia i pugui ser accessible per a jugadors de qualsevol tipus de vora de món. Per tant, vostè està delighting en el cost-lliure per jugar el joc de Clash Royale en la seva eina? Això és fantàstic. Supercell ha afegit també molt aventura i també divertit per aquest pc plataforma de joc que és per això que la majoria de jugadors estan invertint interminables hores per apreciar-lo. Actualment, com vostè ha fet arribar aquest punt totalment gratis amb tot sorprenent característiques de llavors no hi ha factor de fer d’amortització per a eines de tall, sens dubte et mereixes una totalment lliure de tall de l’eina que pot satisfer totes les seves demandes amb la senzillesa. Per què necessites en línia CDC Tall Dispositiu? Encara que, la xarxa està actualment plens de il·limitat hack tool paquets, però la majoria d’aquests tampoc necessiten temps real diners dels usuaris o que són necessaris per a ser descarregat en un pc de joc de plataformes per obtenir serveis.

Vaig fer excepcions a continuació i que hi ha. Sempre que la falta de nou Star Wars i també Meravella títols a la consola/PC zona, tinc la tendència a mantenir un ull en els jocs mostrant qualsevol d’aquestes IPs en el mòbil de l’habitació. Em sembla atractiu, així que vaig acabar deixant-los de banda. Star Wars: La Pressió Del Sector. La celebritat de les Guerres: la Pressió del Sector és una de Guerres d’Estrella de fer front popular en temps real mòbil multijugador jocs de vídeo, Clash Royale amb una mica més d’una tirada. La guerra de Clans prèvia a la seva, Clash Royale és un dels diversos mòbils videojocs que, una vegada més, principalment obres de teatre propi. La força de Sorra, no obstant això, li proporciona un caràcter de líder per a gestionar, que és suficient una arruga a guanyar tota cosa molt més atractiu. Cada caràcter de líder té un clar passiva tret i un solitari habilitat especial. Podria, a més, volar sobre els reptes amb el seu jetpack i llançarà un raig de la flama des de la seva arma, després d’uns consecutius trets. Seva capacitat única és Projectil Vaga, que acaba off solitari projectil que s’ocupa gran de la ubicació en efecte danys i perjudicis. Obi-Wan només pot rodar amb Luke Skywalker, Kanan Jarrus amb Ezra Pont, l’Esclau I amb Boba Fett, i així successivament. Veureu que alguns dels canvis que nombrosos previst mesos abans, així com la renovació de soldats que requereix un llarg temps enrere. Un és l’arquetip Mini PEKKA i també Fosc Príncep. Dues cartes que són fantàstics a l’inici del vídeo joc, però a poc a poc vénen a ser menys eficaç. Aquesta actualització ha de reparació de les targetes, l’impuls d’altres, i també modificar tota la dinàmica de Clash Royale. La Nit Bruixa sens dubte morir més ràpid, tenen un menor atac span, així com generar menys ratpenats i a un ritme més lent. La seva fatalitat generar baixat massa, així que la nostra torres no hauria de prendre molt de mal des de que. La Lluita Ram ajust va ser dràsticament sigui necessari, així com la mateixa tria de l’Electro Assistent. Un possible problema amb l’agost de Clash Royale actualització és molt més ràpid desplegar temps per a la Xbox i també el Morter. Les dues cartes estan ja molt fatal, així com fàcil desanimar rivals amb un ràpid cicle de la coberta.